Irodainfo

Irodakeresés célirányosan! Adja meg a keresés részleteit és válasszon számos kínálatuk közül.

XV. kerületi irodák - 5 találat
-
Hírek
2017-05-23

Rá sem ismersz majd a jövő irodáira

Az irodaterületek jelentős változáson mehetnek keresztül az jövőben, a fókuszba a dolgozók kerülnek, a cégek számára ugyanis egyre fontosabbá válik az ő megtartásuk. Éppen ezért az irodakialakításánál egyre fontosabb szerepet kap a közösség formáló erő megteremtése, illetve az, hogy az alkalmazottak jól érezzék magukat az irodában. A változó környezetet a cégek is érzékelik és ennek megfelelően alakítják ki ingatlanstratégiájukat.

 

Tovább

2017-05-17

Emiatt aggódnak leginkább az építőiparban

Jobb a helyzet, mint a 2008-as gazdasági válság előtt volt. Az ingatlanárak a valós kereslet és a kivitelezőhiány miatt szálltak el. Azonban most a piaci szereplők is óvatosabbak - állapították meg a Napi.hu Az ingatlanpiac sem nő az égig? című konferenciájának kerekasztalbeszélgetésén az iparági szereplők

Tovább

2017-05-10

Átadták a Nokia új székházát Budapesten

Május 9-én hivatalosan is felavatták a budapesti Corvin-negyedben megépült Nokia Skyparkot, ami Magyarország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs kutatás-fejlesztési központja lesz. A komplexumban a Nokia Globális Technológiai Központ mellett a Nokia Bell Labs hazai kirendeltségének kutatómunkája is helyet kap majd.

Tovább