Irodainfo
Online ajánlatkérés! +36 30 9318 495

A Hungária körúton építik a Hungária Center irodaházat

 

Hungária Center néven irodaházat építenek a Puskás Ferenc Stadion metróállomással szemben, a Hungária körúton, a több éve befejezetlenül álló épületszerkezetből. A hét szintes új irodaház kivitelezési munkáinak második ütemét a West Hungária Bau Kft. (WHB) valósítja meg. 
Hungária Center néven egy hét szintes irodaházat és kétszintes mélygarázst építenek a Puskás Ferenc Stadion metróállomással szemben lévő, évek óta befejezetlen betonszerkezetből. A beruházó az OTP Ingatlanbefektetési Alap. A 5900 m2-es Hungária Center  a város kiemelkedő jelentőségű közlekedési ütőerénél található, a Hungária körút és Tábornok utca saroképülete. Az irodaház egyaránt elérhető közelséget jelent a belvárosból és a pesti külső kerületekből érkezőknek. A környék sokoldalú tömegközlekedési kapcsolatai (metró, busz, villamos, troli, távolsági busz és vasút közelsége) kiemelkedően jó megközelíthetőséget biztosítanak.

Az épület földszintjén közel 1000 m2-en bankfiók, kiskereskedelmi üzletek és étterem kaphat helyet. A bérlők rendelkezésére áll a 24 órás portaszolgálat, mélygarázs parkolók, igény szerint kialakított tárgyaló és prezentációs helyiségek. Az irodák a legmodernebb elvárásoknak megfelelnek, többek között klímával és álpadlóval felszereltek.

A szerkezetkész állapotú épület építési-szerelési munkáinak II. ütemét a West Hungária Bau Kft. (WHB) valósítja meg. Többek között közel 100 db korszerű alumínium nyílászárót építenek be, amelyek megakadályozzák a Hungária körúti forgalom intenzív zajterhelésének bejutását az épületbe. A homlokzatot a felhasznált alumínium és üveg mellett kőburkolat fogja díszíteni. A beruházás keretében mindezek mellett víz- és hőszigetelés, tetőfedés, homlokzatvilágítás készül, és villámvédelemmel is ellátják az új irodaházat. A felújítással megújulnak a két szomszédos épület tűzfalai is.

Paár Attila, a WHB Cégcsoport tulajdonosa kiemelte: „A WHB egy olyan tőkeerős magyar vállalkozás, amely számos eddigi munkáján bizonyította, hogy a magyar építőipari piac meghatározó szereplője. Büszkék vagyunk, hogy egy újabb olyan helyszínt alakíthatunk át, amellyel maradandót alkotunk Budapest városképében.” Az irodaház építésének II. ütemét várhatóan 2017 első negyedévében fejezik be. Addig is az építkezés miatt a környéken a gyalogosforgalomban és a parkolási rendben lesznek változások. 


Forrás: www.realista.hu