Irodainfo
Online ajánlatkérés! +36 30 9318 495

Megújul a Gateway Office Park

A CPI folytatja felújítási programját, idén a már meglévő fejlesztések mellett megújul az Árpád híd pesti hídfőjénél lévő Gateway Office Park.

A három toronyból álló irodakomplexum modern és innovatív koncepció szerinti átalakítását a CPI Hungary két etapban, 2017. őszére, illetve jövő év első negyedévére tervezi befejezni. Az átalakítás érinti az épület előtti passage, lobby-, illetve közösségi területeket is.

Az átalakított lobby látványterve

Az összesen 36.000 négyzetméter kiadható területű komplexumban idén több, mint 16.000 négyzetméter hosszabbítást, illetve új szerződést kötött a cégcsoport. A központi lokáció, illetve az irodaház által nyújtott műszaki megoldások és szolgáltatások elismerését jelzi, többek között a portfólió legnagyobb bérlője, valamint a Samsung és Orange bérleti szerződésének meghosszabbítása egyaránt.

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is élvezzük bérlőink bizalmát, amit az elmúlt időszak szerződéshosszabbításai jól mutatnak. A jelenlegi megnövekedett piaci keresletet mi is tapasztaljuk a Gateway Office Park esetében, aminek eredményeképp megkezdtük a tárgyalásokat az idén szeptemberben megüresedő közel 10,500 m2 iroda területekre leendő bérlőinkkel. Továbbra is a szolgáltatások körének bővítésére fókuszálunk, valamint felújított lobby-val és megújuló közösségi terekkel szeretnénk még vonzóbbá tenni az irodaparkot jövőbeni bérlőink részére.” – teszi hozzá Kendelényi Gergely, a Gateway Office Park Leasing Managere.

A CPI meggyőződése szerint a mai irodaépület recepciójának nem csak üzemeltetési és őrzés-védési feladatokat kell ellátnia. Az újszerű megközelítés központi eleme a társaság humán innovációs programja, amelynek célja, hogy megkönnyítse az irodaházakban dolgozók mindennapjait. Az épület háziasszonya, a humán recepciós segíti a bérlőket a legkülönbözőbb ügyek elintézésében, illetve napi rendszerességgel szervez egészségmegőrző és rekreációs programokat. A társaság a HIP programot ebben az évben várhatóan a Gateway Office Park teljes területére bevezeti.


Forrás: