Irodainfo
Online ajánlatkérés! +36 30 436 0709

Ötödszörre is a CBRE a világ legjobb ingatlan-tanácsadója

A CBRE Csoport immár ötödik alkalommal lett az elsőszámú globális ingatlan-tanácsadó a Euromoney Real Estate Awards éves megmérettetésén. Globális szinten a CBRE kapta a legmagasabb pontszámot az Eladás/Bérbeadás, Értékbecslés és Kutatás kategóriákban.

A globális eredményeken túl, a CBRE szerezte meg a „Legjobb ingatlan-tanácsadó” címét Nyugat-Európában, Észak-Amerikában, Afrikában és a világ további 21 országában. Az EMEA-régión belül (Európa, Közel-Kelet és Afrika) Ausztriában, Bahreinben, Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Ghánában, Hollandiában, Olaszországban, Németországban, Portugáliában, Spanyolországban és Svájcban végzett a CBRE az élen az ingatlan-tanácsadók közötti versenyben.

A világ vezető üzleti és pénzügyi kiadványa, a Euromoney minden évben kikéri a véleményét ingatlan-tanácsadóknak, fejlesztőknek, befektetési menedzsereknek, vállalati ügyfeleknek és bankároknak az ingatlanpiaci szolgáltatókról. Az idei felmérésben 160 ország szakemberei vettek részt.

„Szakembereink valódi előnyöket nyújtanak ügyfeleinknek nap mint nap Magyarországon éppen úgy, mint szerte a világon.” - mondta az eredményeket kommentálva Kibédi-Varga Lóránt, a CBRE magyarországi ügyvezető igazgatója.

További információ a Euromoney 2016-os ingatlanpiaci díjairól a www.euromoney oldalon található.


Forrás: CBRE