Irodainfo
Online ajánlatkérés! +36 30 4360709

Újabb megbízást kapott a ConvergenCE az Agora Budapestben

A ConvergenCE tavaly az Agora Tower közel 8000 négyzetméterének bérbeadására kapott bizalmat, melyet idén februárban az Agora HUB további 6000 m2 kiadó területére szóló megbízás követett az Árpád-híd pesti hídfőjénél épített iroda- és kereskedelmi komplexumban.

A befektető-fejlesztő HB Reavis által épített, tágas közösségi terekkel és hatalmas zöldfelülettel rendelkező, számos szolgáltatást biztosító AGORA Budapest egyedi megjelenésű irodaházaiban már olyan nagy, nemzetközi bérlők találtak otthonra, mint a Raiffeisen és a bp.

Robert Kubinsky, a HB Reavis ügyvezetője elmondta: ”Örömmel tapasztaljuk, hogy a Váci út legújabb és leglátványosabb irodafejlesztése nagy népszerűségnek örvend az „A+” kategóriás, prémium irodák iránt érdeklődők körében. A ConvergenCE segítségével folyamatosan tárgyalunk a szabad területekről, így természetes döntés volt, hogy a további területek bérbeadását is rájuk bízzuk.”

„Nagyon megtisztelő, hogy az együttműködésünk első szakasza után további területek bérbeadására kaptunk lehetőséget a HB Reavistól. Az eddigi gördülékeny és sikeres közös munka tovább mélyítette a cégeink közti kölcsönös bizalmat, amelynek eredményeképp a környék arculatát markánsan átformáló irodaházpark HUB névre keresztelt épületének egy részét is mi tölthetjük meg bérlőkkel.” - nyilatkozta Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója.

Forrás: ConvergenCE


Forrás: